1 200 ₴
960 ₴
Показати оптові ціниСклад: екстракти трави очанки, плодів чорниці, обліпихи, шипшини, трави гречки; соки лимона, моркви; порошок моркви. В якості наповнювача використовується глюкоза або сорбіт.
Трава очанки . У рослині знайдено флавоноїди, антоціани, кумарини, вітамін С, каротин, іридоїди, гіркі речовини, ефірна і жирні олії, мікроелементи мідь, марганець, цинк, бор, срібло, магній, молібден, залізо, хром, нікель.
У народній медицині очанку використовують (зовнішньо і всередину) при захворюваннях очей: трахомі, кон'юнктивіті, а також при перевтомі очей і в цілях поліпшення функції зору. Очанка має гіпотензивну, седативну, спазмолітичну, імуномодулюючу ефектами, покращує мозковий кровообіг.
Коренеплоди моркви . Багаті каротиноїдами, містять жири, вуглеводи, вітаміни В1, В2, В6, D , Е, К і РР, аскорбінову і пантотенову кислоти, флавоноїди, жирне і ефірне масла, лецитин.
Лікувально-профілактична дія соку моркви визначається високим вмістом у ньому каротину − провітаміну А, комплексу вітамінів групи В і аскорбінової кислоти.
Сік моркви застосовують при гіповітамінозі, підвищеній стомлюваності, зниження апетиту, схильність до простудних захворювань, хворобах шкіри, підвищеної ламкості волосся і нігтів, а також при різних захворюваннях очей. Він ефективний при захворюваннях, пов'язаних з порушенням мінерального обміну, зокрема, при хронічних поліартритах, остеохондрозі. Сік виявляє м'який проносний і сечогінний ефекти, застосовується при різних захворюваннях шлунково-кишкового тракту і нирок.
Клітковина моркви багата пектинами і є хорошим адсорбентом у кишечнику, сприяє його очищенню.
Плоди чорниці . Містять дубильні речовини, флавоноїди, каротиноїди, яблучну, янтарну, молочну, щавлеву, лимонну і аскорбінову кислоти, вітаміни групи В, глюкозу, фруктозу, сахарозу, пектинові й слизисті речовини, велику кількість марганцю.
Сік чорниці сприяє зниженню рівня цукру і холестерину в крові, перешкоджає тромбоутворення, поліпшує мікроциркуляцію, підвищує гостроту зору, володіє терпкою, протизапальною, антимікробною дією, надає благотворний вплив на функціонування статевих залоз, опорно-рухового апарату, на стабільність мембран нервових клітин і нервової системи в цілому. Під дією органічних кислот з плодів чорниці поліпшується склад кишкової мікрофлори. Крім того, пектинові речовини мають властивість адсорбувати кишкові токсини.
Плоди обліпихи . Містять каротиноїди, у великій кількості вітамін Е, С, В1, В2, В6, F, P, фолієву кислоту, органічні кислоти, флавоноїди, в тому числі рутин. Перешкоджають розвитку гіпо - і авітамінозів. Каротинові комплекс обліпихи сприяє нормальному функціонуванню зору. Він прискорює загоєння тканин ока і ефективна при сухості очей. Біофлавоноїди обліпихи покращують кровообіг в судинах очей і сприяють підвищенню гостроти зору.
Біологічно активні речовини обліпихи позитивно впливають на ліпідний обмін в печінці, знижує вміст загального холестерину, перешкоджають розвитку атеросклеротичного процесу.
Плоди шипшини. Містять вітаміни С, Р, К, каротиноїди, флавоноїди (рутин, кверцетин, ізокверцетін), ефірну олію, цукри, пектини, органічні кислоти. У м'якоті плодів містяться калій, кальцій, залізо, марганець, фосфор, магній. Плоди шипшини знижують рівень холестерину в крові. Це обумовлено високим вмістом аскорбінової кислоти, флавоноїдів (рутин), вітаміну Е. Солі магнію пригнічують процеси утворення щавлевої кислоти і перешкоджають утворенню каменів у сечовій системі. Плоди шипшини посилюють регенерацію тканин, синтез гормонів, сприятливо впливають на вуглеводний обмін, проникність судин, мають протизапальну, жовчогінну та сечогінну дію.
Вітамінний комплекс плодів шипшини активізує основний обмін, підвищує опірність організму до різних захворювань, виступає в якості антиоксиданту та адаптогену.
Трава гречки. У квітучої траві містяться флавоноїди, рутин і кверцитин, органічні кислоти. Флавоноїди гречки зміцнюють стінки кровоносних судин, зменшують їх ламкість.
Екстракт гречки застосовується для профілактики хвороб, що супроводжуються підвищеною проникністю судинної стінки.
Плоди лимона . Містять органічні кислоти, переважно лимонну і аскорбінову (вітамін С); м'якоть плодів є традиційним джерелом вітаміну С. Шкірка лимона містить до 0,6% ефірної олії; носієм лимонного запаху є цитраль. У плодах містяться флавоноїди – гесперидин, эритроцитрин, рутин (вітамін Р), кверцетин; вітаміни групи В. Плоди лимона широко застосовують як полівітамінний засіб. На відміну від сухих плодів ягідних культур, в цедрі лимона вітамін С добре зберігається, а його природне поєднання з флавоноїдом рутином робить лимон незамінним лікувально-профілактичним засобом при серцево-судинних, простудних, вірусних, інфекційних та інших захворюваннях.
Показання до застосування.
Флавигран-очанка є корисним продуктом в будь-якому віці, проявляє виражену адаптогенну, антиоксидантну, антигіпоксичну та сосудоукрепляющее дію. Покращує мозковий кровообіг.
Рекомендується для профілактики і посилення ефекту медикаментозної терапії в офтальмології:
В комплексній терапії і для профілактики:
Рекомендации по применению.
Принимать по 2 г (1 ч. л.) гранул, растворенных в 100 мл теплой воды, 3 раза в день на протяжении 3–4 недель. Повторять курс 2–3 раза в год.
Основні | |
---|---|
Вага | 120 г |
Виробник | Argo |
Країна виробник | Польща |
Форма випуску | Порошок |