328 ₴
Показати оптові ціниПробиопан
Цукерки збагачені пробіотичні
В даний час страждає дисбактеріозом переважна більшість населення планети. Сучасні звички харчування, спосіб життя, безконтрольний прийом антибіотиків є тому виною. Недостатня присутність в раціоні людини кисломолочних продуктів, рослинної клітковини позбавляють нормальну мікрофлору живильного середовища. Вживання в їжу продуктів, що містять консерванти, токсичні речовини, сприяє виникненню різних алергічних реакцій (ексудативний діатез, харчова алергія). Особливо це стосується прийому антибактеріальних препаратів різних груп. Заселившись в кишечнику, корисна мікрофлора починає активно працювати, виконуючи різноманітні функції протягом усього життя людини. ПРОБИОПАН являє собою жувальні цукерки, містять комплекс пробіотиків (біфідо - і лактобактерії) і пребіотиків (топінамбур, інулін). Цукерки ПРОБИОПАН рекомендуються в якості профілактичного засобу для нормалізації мікрофлори шлунково-кишкового тракту, підвищення загальної резистентності (опірності) організму, профілактики розвитку дисбактеріозу. Біфідобактерії є представниками нормальної кишкової мікрофлори і сприяють нормалізації численних функцій організму, зокрема синтезу вітамінів групи В і вітаміну К. За рахунок поліпшення перетравлювання їжі бактерії запобігають розвиток запорів і метеоризму, а також харчової алергії. Прийом біфідобактерій ефективний у комплексній терапії кандидозів травного тракту. |
Лактобактерії сприяють нормалізації синтезу вітамінів групи В, Е, К, аскорбінової кислоти, підвищуючи тим самим стійкість організму до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Підтримують природний захист організму від чужорідних бактерій і вірусів.
Дефіцит пробіотиків у кишковому мікробіоценозі сприяє порушенням рециркуляції естрогену, экскретирующегося в шлунково-кишковому тракті з жовчю, і розвитку відповідних патологічних станів жіночої статевої сфери.
Топінамбур – рослинна клітковина, яка є живильним середовищем для пробіотичних мікроорганізмів: це джерело інуліну, пектину, вітамінів В1, В2, вітаміну С, органічних кислот і вуглеводів, необхідних для росту корисної кишкової мікрофлори.
Інулін – полісахарид, що складається з фруктози, що володіє здатністю знижувати рівень цукру і холестерину в крові, сорбувати в кишечнику шкідливі речовини, що сприяє нормалізації корисної кишкової мікрофлори і стимуляції росту біфідо-, ацидо - і лактобактерій.
Склад: сухе молоко (замінник), фруктоза, порошок з бульб топінамбура, мальтит, інулін, вітамін С, бифидогум (не менше 5,0х109 КУО/100 г), гуміарабік, ароматизатор натуральний "лимон" і "грейпфрут", стевіозид, лактогум (не менше 5,0х109 КУО/100 г), ацидогум (не менше 5,0х108 КУО/100 г), барвники натуральні харчові.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту.
Рекомендовані норми споживання: дітям 3-11 років – від 2 до 3 цукерок в день, 11-14 років ― від 3 до 4 цукерок в день, 14-18 років і дорослим – від 3 до 5 цукерок в день, що складає 30-50% від добової норми споживання вітаміну С, біфідо - і лактобактерій.
Умови зберігання: при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не вище 70%.
Термін придатності ― 1 рік. Маса нетто: 60 р. ТУ 9124-010-33974645-09.
Основні | |
---|---|
Вага | 60 г |
Виробник | Argo |
Країна виробник | Польща |
Форма випуску | Драже |